Uitzending gemist België 1

Hoe kun je uitzending gemist België 1 raadplegen? Wij willen je graag vertellen welke mogelijkheden er zijn als je een uitzending wilt terugkijken van België 1.

Geen tijd voor live uitzending

Had je tijdens de uitzending van een bepaald programma geen tijd om televisie te kijken? Dat is iets wat vaker voorkomt in onze gehaaste maatschappij. Iedereen heeft er weleens last van. Soms heb je andere bezigheden tijdens je favoriete programma en kun je even niet kijken. Welke mogelijkheden zijn er dan om later het programma terug te kijken?

Ooit gemist

Als je in België woont kun je gebruik maken van de Ooit gemist service. Dit is een dienst waarmee je bijna alle programma’s van de publieke omroepen in België kunt terugkijken. Je hebt hier wel een digitale ontvanger voor nodig. Dit is natuurlijk niet iets dat iedereen heeft. Daarnaast woon je wellicht in Nederland in plaats van België. Hoe kun je als Nederlander programma’s terugkijken?

Vanuit Nederland terugkijken

Er bestaat geen Belgische website zoals de Nederlandse uitzendinggemist.nl, die we uiteraard allemaal kennen. Dat is natuurlijk erg jammer! Je kunt sommige programma’s vinden op Youtube of andere websites met video’s, maar één website met een complete verzameling is er helaas niet. Tenminste, wij hebben hem niet gevonden.
Ons advies is dan ook om je favoriete programma op te nemen met je dvd speler of je interactieve recorder. Je kunt het programma dan geheel gratis en op je eigen tijd terugkijken.