Canvas

Wat voor mogelijkheden zijn er als het gaat om uitzending gemist Canvas? Wij hebben de website van Canvas voor je bekeken om na te gaan wat voor mogelijkheden je hebt als je uitzendingen wilt terugkijken die al eerder op televisie zijn uitgezonden. Er zijn twee zaken die duidelijk worden als je op de website van Canvas gaat rondneuzen. Wij zullen ze allebei even toelichten.

Herbekijk

Op de website staat een kopje ”Herbekijk”, onder dit kopje kun je uitzendingen vinden die eerder op televisie zijn geweest. Je kunt de uitzendingen kosteloos terugkijken via de website van Canvas. We hebben wel het idee dat niet alle uitzendingen terug te kijken zijn via deze optie Herbekijk. Er is namelijk nog een andere mogelijkheid om programma’s terug te kijken, daar zijn veel meer uitzendingen beschikbaar, deze mogelijkheid heet “Ooit gemist”.

Ooit gemist

Via Ooit gemist kun je heel veel uitzendingen terugkijken. Het nadeel van Ooit gemist is het feit dat bijna alle uitzendingen geld kosten om te bekijken. Een aantal uitzendingen zijn kosteloos, zoals het weer het journaal. Voor de meeste andere uitzendingen betaal je al snel een euro per 30 minuten.

Opnemen

Kortom, het wordt best lastig om je favoriete programma terug te kijken, tenzij je favoriete programma het journaal is, dan heb je geluk. Wil je echter een ander programma terugkijken dan is het beste alternatief waarschijnlijk het opnemen van het programma. Gewoon thuis, met een dvd- of videorecorder. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je het programma gaat terugkijken en het is ook nog eens geheel gratis!